Lifestylist Vonny


De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz)

Met ingang van 1 januari 2017 heeft de overheid besloten dat je als cliënt van een zorgverlener makkelijk en toegankelijk je klacht moet kunnen delen. Het doel van deze wet is dat je als cliënt feedback moet kunnen geven over de zorg die je ontvangen hebt, zodat de zorgverlener kan leren van je bevindingen en deze kan verbeteren. Deze wet maakt het voor jou overzichtelijk wat de stappen zijn die je dient te bewandelen om je klacht kenbaar te maken. 

De Wkkgz geldt voor alle zorgaanbieders. Zowel voor zorginstellingen als zelfstandige beroepsbeoefenaren, zoals praktijkhouders.

Binnen deze wet is sprake van een aantal te onderscheiden stappen die in een stroomschema zijn weergegeven.

Indien u een klacht heeft kunt u terecht bij de VIV; Vereniging Integrale Vitaliteitskunde en de geschilleninstantie WKKGZ.

Uw klacht wordt in vertrouwen behandeld. 

Holistisch Lifestylist Vonny staat voor kwaliteit en streeft voortdurend naar het voorkomen van klachten. Uw klacht zal gebruikt worden om u en andere cliënten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het emailadres van mijn beroepsvereniging is : info@vivnederland.nl Het telefoonnummer van mijn beroepsvereniging is: 035- 69 54 105 

Procedure en verdere informatie geschillencommissie : www.camcoop.nl/geschillencommissie. Via deze link vind je mijn registratie bij de geschillencommissie https://www.camcoop.nl/

Ik wens je hiermee voldoende op de hoogte te hebben gebracht. Mocht je vragen over de procedure of de verschillende instanties die hiermee van doen hebben, hoor ik dat graag.

Waar mensen werken kunnen misverstanden ontstaan, ik wil dat je weet dat dit niet mijn intentie is. Mocht je feedback voor me hebben of ergens niet tevreden over zijn, dan verneem ik dat graag van je.

Met Zeeuwse groet, Vonny van der Wal.