Lifestylist Vonny

Healing

Wat is healing en voor wie is het bedoeld? 

Healing is vertaald vanuit het engels naar Heling. Jezelf helen. Healing is vooral bedoeld om je zelfhelende vermogen te stimuleren. De uitwerking van een healing is voor een ieder weer wisselend. 

Voor wie is het bedoeld? Het kan helpend zijn voor mensen met een sportblessure, voor mensen met chronische pijn maar ook voor mensen die met bepaalde vraagstukken zitten. Hoe moet ik nu verder in mijn leven, waar doe ik nu goed aan? Hoe werkt healing?

Healing werk je met energie. En het meest krachtige is dat wanneer de client niets doet en niets vertelt aan de healer. De client neemt plaats in een comfortabele stoel en dan kan de healing beginnen. Ik zit naast je en leg een hand op je rug, tussen je schouderbladen. Vervolgens blijven we zo in stilte zitten en vindt ondertussen de heling plaats. 

Alles bestaat uit energie en dat is exact waar ik mee werk tijdens de healing, energie.

Vraag mij niet wat ik doe of hoe het werkt want dit weet ik niet van te voren. Er is dus geen standaard methode of handelwijze. Alles ontstaat spontaan en ontvouwt zich in wat er op dat moment nodig is.

De healing duurt meestal een 20 tot 30 minuten. Daarna is er gelegenheid tot uitleg.

De kosten bedraagt  90 euro voor een consult. 

Wanneer er nog vragen zijn of je wilt een afspraak maken ga dan naa r  contact.