Lifestylist Vonny

 Wie ben ik 

Alles heeft invloed op elkaar en is verbonden met elkaar.

Daar ligt mijn kracht om de verbinding met jezelf en zo met elkaar te vinden 

en het leven ontspannen te mogen leven. Dit gevoel wil ik graag delen met je!  
Door mijn levenservaring en mijn diverse opleidingen met elkaar te verbinden 

mag ik mijzelf nu Holistisch Lifestylist noemen. 

Als Holistisch Lifestylist richt ik mij op het grotere geheel, de mens is allesomvattend, holistisch en bestaat niet uit één specifieke klacht.

Alles is met elkaar verbonden; Het kind in het gezin, de ouder van het gezin, de man of vrouw binnen de relatie, de werkgever binnen het bedrijf; ieder speelt zijn eigen rol in zijn eigen gecreëerde omgeving. Soms gaat er een bepaalde rol knellen wat invloed heeft op een fysiek aspect in je leven waardoor je uit balans bent geraakt. Maar ben je niet bewust dat er een onderliggend probleem speelt.

Samen gaan we hier naar op zoek en begeleid ik je stapsgewijs in je proces. Ik ben betrouwbaar, ik bejegen je met respect en verwacht de maximale inzet van jou. De oplossing is namelijk al aanwezig in jou!

Ik ben lid van de 
Beroepsvereniging Vereniging Integrale Vitaliteit . Dit houdt in dat bepaalde consulten vergoed kunnen worden, kijk hier bij  vergoedingen.  Dit houdt ook in dat ik regelmatig bijscholing volg om mij zo aan alle facetten als therapeut te kunnen voldoen.


Wil je weten wat
  jouw style i s en of ik iets voor jou kan betekenen, maak 

een afspraak voor een vrijblijvende, gratis kennismaking.
Fijn om je te mogen ontmoeten.

Met enthousiaste groet, VonnyHoe ga ik te werk?


Ons eerste contact is een kennismakingsgesprek.Wanneer jij besloten hebt om een afspraak met mij te maken stuur ik jou het intake formulier op. 

Wanneer je hebt gekozen voor een individuele plantreis, ontvang jij minimaal twee weken van te voren je reisadvies zodat je hier zelf al mee aan de slag kunt gaan.

Het is de bedoeling dat ik je even aanraak in jouw proces en je tools hierin mee geef en dat je hiermee zelf aan de slag gaat in jouw leven. Mijn streven is dan ook naar een kortdurende behandeling.  De VonSter methode  is een aanpak volledig op maat gemaakt, met jouw klacht en jouw kracht centraal hierin gesteld. 

In het contact kan ik confronterend te werk gaan om zo tot jouw kern door te kunnen dringen, ik veroordeel niet en ik luister met grote interesse en belangstelling naar jouw verhaal. Ik laat je over dingen nadenken zodat je 'weer' gericht bezig kunt zijn met je leven, de regie over je eigen leven weer in handen kunt nemen en voelen waar jij je focus op wilt hebben.  

 Elk lichaam heeft een zelfhelend vermogen, ook dat van jou!


Mijn missie is om het lichaam en geest in balans te laten zijn zodat het optimaal kan samenwerken met elkaar. Op deze manier ontstaat er een vitaal balans.


Zoals je ziet op mijn website zijn er verschillende pakketten mogelijk. 

Kijk bij  vergoedingen wat  hierin de opties zijn. Kom je hier zelf niet uit, schroom niet om contact met mij op te nemen; alles is bespreekbaar.

Wanneer je behoefte hebt op antwoord op een vraag dan bestaat er de mogelijkheid een pendelsessie in te plannen.
Heb je net even dat duwtje in de rug nodig om de dag verder goed aan te kunnen dan kun je er ook voor kiezen om een afspraak in te plannen in 
het telefonisch spreekuur.