Lifestylist Vonny

 Plantmedicijn

Plantmedicijn

Het plantmedicijn zijn gouden leermeesters die je mooie inzichten kunnen verschaffen. Al eeuwenoud wordt deze manier toegepast. Tegenwoordig kennen we het onder de naam microdoseren of  Truffeltherapie . Ook kennen we het onder de noemer CBD Olie. Het zijn planten die gebruikt worden als medicijn. 

Tevens kun je deze plantmedicijnen ook inzetten als microdosering. En het gedurende een periode in je leven gebruiken voor datgene wat jij nodig hebt. Op de pagina microdosering leg ik uit hoe dit werkt en waar je het voor in kunt zetten.

Een plantmedicijn kan je innemen als olie voor een diepere nachtrust of gebruiken als een crème wanneer je huidproblemen hebt. Zelf maak ik kruidenremedies en oliën en werk ik graag samen met het plantmedicijn. Het is een mooie aanvulling als  therapeutisch middel  om je verder inzicht te geven in bepaalde aspecten in je leven die aandacht nodig hebben.

Doordat het een natuurlijk middel betreft ligt de oplossing voor een probleem vaak ook al dichter bij ons. Het mooie van medicijnen uit de natuur is dat het je op een heel ander vlak dan met de geest laat zien wat je mag zien. Je komt uit je hoofd en gaat meer vanuit je hart leven. Er ontstaat een mooie nieuwe verbinding.

                                                                      De natuur was er eerder dan de mens!

Het enige wat je hoeft te doen is vertrouwen en openstaan. Je krijgt van het plantmedicijn wat jij nodig hebt.

Door het plantmedicijn krijg je de kans de band met je ware natuur te herstellen wat kan betekenen dat je liefdevoller in het leven komt te staan, naar jezelf en naar de mensen die je dierbaar zijn.

Lees verder op de website hoe ik werk met het plantmedicijn en welke mogelijkheden er allemaal zijn.  

Hyperlink


Contra indicatie 

  • Truffels gaan niet samen met bepaalde medicijnen, waaronder anti depressiva, tramadol, Lithium, anti -epileptica.
  • Ze gaan ook niet samen met Diazepam of andere rustgevende medicatie.
  • Hartklachten
  • Zwanger zijn of borstvoeding geven
  • Familiare aanleg psychose

Wanneer je twijfelt neem dan contact op.

Film Descending de mountain gaat over: kijk hieronder de trailer via Youtube:

Wat gebeurt er als je magic mushrooms (psilocibine) geeft aan ervaren Zen beoefenaars die nog nooit drugs hebben gebruikt? Wat gaat ons dat leren over de mystieke ervaring van eenheid met de natuur? Vanuit deze vragen zetten psychiater Franz Vollenweider en Zen meester Vanja Palmers, een legaal wetenschappelijk experiment op in een klooster op de top van Mount Rigi in Zwitserland. Precies 50 jaar nadat de magische paddenstoelen officieel verboden werden, begint er weer een nieuw verhaal in wat nu de “psychedelic renaissance” genoemd wordt...