Lifestylist Vonny
Vergoeding mogelijkheden

Je kunt een gedeeltelijke vergoeding krijgen met een aanvullende verzekering. Een voordeel van een aanvullende verzekering is dat het eigen risico daarop niet van toepassing is. Raadpleeg jouw zorgverzekeraar hoe het zit met vergoedingen met jouw verzekeringspakket.

Financiering door werkgever

Vakbonden en werkgevers zien gelukkig steeds vaker het belang van persoonlijke ontwikkeling in. Het is niet ongebruikelijk dat werkgevers financieel bijdragen aan zorg voor hun werknemers. Aangezien het voor een werkgever ook wenselijk is dat je snel weer met plezier kunt functioneren in jouw werk. Voorkoming van ziekteverzuim, het optimaliseren van jouw werkplezieren functioneren zijn net zo goed aan de voorkant redenen voor werkgevers om te zorgen dat hun werknemers er goed bij zitten. De kans is groot dat er in uw CAO een coachbudget is opgenomen. Dit bedrag is ieder jaar voor jou gereserveerd door de werkgever en kan na overleg met de werkgever vrij besteed worden aan coaching of loopbaanbegeleiding. Het meest voorkomende bedrag is €500,- Je kunt je CAO online vinden of bij HR opvragen.

Belangrijk is maak het bespreekbaar op je werk.

Belasting aftrek voor ondernemers

Kosten voor coaching voor zelfstandig ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.


Wanneer u een UWV-uitkering ontvangt

De uitkeringsinstantie UWV stelt geld beschikbaar voor herstel en integratieprocessen. Wanneer u een uitkering ontvangt kunt u bij het UWV informeren of er geld beschikbaar is, of u kunt dit bespreken met de UWV coach.