Lifestylist Vonny

Workshop mediteren

Wat houdt de workshop mediteren in?

Meditatie is een techniek waarmee je je geest tot rust kunt laten komen; het is een mentale oefening die bestaat uit ontspanning, focus en bewustwording. Je kunt het zien als een work-out voor je geest.

Je krijgt drie vormen van basistechnieken aangeboden die we met elkaar oefenen. Je leert dat mediteren meer is dan alleen op een kussentje zitten en dat het je hele lichaam voedt gedurende de dag. Je krijgt tijdens de workshop praktische handvatten waar je direct thuis mee aan de slag kunt. 

Tevens krijg je een hand-out digitaal toegestuurd zodat je thuis nog eens terug kan lezen of kan gebruiken wanneer je het zelf gaat oefenen.

De workshop duurt ongeveer 3 uur.

Voor wie is de workshop?

Voor wie meer balans in zijn of haar leven wilt. Voor wie meer veerkracht wilt ervaren. Voor wie behoefte heeft aan een scherpe focus en voor wie bewust leven een belangrijk facet is. 

Voor wie in het nu wilt leven en niet vanuit het verleden of heden wilt handelen.

Je leert tijdens de workshop welke techniek het beste bij jou past. 

De workshop wordt gegeven in een kleine groep met maximaal zes deelnemers. Er is dus voldoende ruimte om onderlinge ervaringen te delen.

Resultaat

Regelmatig mediteren zorgt in het dagelijks leven voor meer ontspanning en rust in je leven. Tevens is het bewezen dat het je veerkracht vergroot.

Wanneer je elke dag al tien minuten neemt om te mediteren, heb je na twee weken al een merkbaar resultaat.

Wanneer de workshop aangeboden wordt, kijk in de  agenda.

Bij een deelname van drie personen kan de workshop plaatsvinden. Tijdens de workshop kunnen maximaal zes deelnemers mee doen. Geef je op bij  lifestylist.vonny@gmail.com

Kosten

 De kosten bedragen 37 € voor de workshop dit is inclusief de hand- out en drinken en  iets   lekkers te eten erbij.

Laden...